Teljes kopaszság vagy nem?

Azoknak, akik hullik a hajuk, előbb-utóbb el kell gondolkodniuk azon, hogy mi tévők legyenek. Léteznek különféle hajbeültetések, ám ezek nem mindenki számára megengedhető beavatkozások. Amikor a haj már olyan mértékig kihullott, hogy látványos a kopaszság, akkor érdemes elgondolkodni a továbbiakon.

Természetesen léteznek olyan parókák, pepik, amelyek elkendőzik a valóságot, vannak olyanok, akik számára beválnak ezek a praktikák. Érdemes a saját stílusunkhoz illő parókát választani ilyenkor, ami nem nagyon üt el az eredeti hajunktól, így akár észre sem lehet venni, hogy nem az igazi a haj. Nem érdemes olcsó parókákkal bíbelődni, ugyanis azok általában gagyik, és több méterről ki lehet szúrni, hogy nem igazi a haj. Erre bizony rá kell szánni pénzt, mindig legyen eredeti a haj, és simuljon teljesen a fejre.

kopaszság

Sokan azonban nem szeretnének parókát hordani, mert kényelmetlen, vagy mert folyton azon aggódnának, hogy elcsúszik vagy leesik, ami bizonyos szituációkban roppant kellemetlen tudna lenni. Teljesen, száz százalékosan senkinek nem hullik ki a haja, mindenképpen marad néhány ezer szál legalább. Kérdés, hogy ilyenkor mit érdemes tenni: teljesen tarra borotválni, vagy meghagyni eredeti valójában?

Ha a kopaszodás abbamaradt, és nem túlságosan drasztikus a hajszálak számának elvesztése, nem biztos, hogy érdemes a teljes kopaszságot választani. A férfiak hajlamosak kissé túldramatizálni a kopaszság kérdését, egyáltalán nem biztos, hogy olyan súlyos a helyzet, mint amilyennek látja. Vannak azonban olyan szerencsétlen hajvesztések is, akiknél inkább nevetségesnek hat az a „pár szál”, ami megmaradt. Érdemes lehet fodrász véleményét kikérni a dologról, hogy mit tanácsol, elképzelhető, hogy nem is olyan vészes a hajvesztés, mint amilyennek gondoltuk.

Kategória: Hajhullás Címke:

Ajánlat